Video is een aanwinst voor je bedrijf

Ooit gedroomd van tientallen getrainde verkopers die 24/7 voor je werken om je diensten of producten te verkopen? Klinkt onrealistisch, maar een Video VisiteKaart (VVK) is precies iets wat dit doet. In de VVK leg je uit welke problemen je voor je klanten op kunt lossen en waar jij specifiek waarde kunt toevoegen.

10 Vertegenwoordigers

Terwijl andere bedrijven en ondernemers steeds weer hetzelfde verhaal aan potentiele klaten moeten vertellen, heb jij de mogelijkheid om mensen precies te treffen als het hun uitkomt. We noemen dat “Show, don’t tell”.

10 Verkopers

Klaar om weer een nieuwe verkoper aan te nemen? Een Video VisiteKaart heeft niet alleen dezelfde inpact als 10 verkopers, maar het heeft ook de potentie om beter te verkopen, met minder tijd en minder geld.

Aanwinst voor je bedrijf

Van investeerders, pers en potentiele klanten tot onbekenden en je medewerkers, je Video VisiteKaart zal iedere doelgroep snel alles over jou of je bedrijf leren. Laat ze geinspireerd contact met je opnemen om zaken te doen!

wie ging je voor?

Laten we samenwerken
Neem contact op

Geinspireerd geraakt? Vul dan direct het introductieformulier in voor zakelijke relaties, dan kunnen we direct aan te slag.

Mail anders naar mari@lemoremedia.com of bel 06-50466322