bekijk projecten
Een Lemore media project

Hondencamera

Hondencamera.nl

Webshop voor honden liefhebbers die hun hond nooit uit het oog willen verliezen. Met de hondencamera is het mogelijk om je hond te kunnen zien als je zelf van huis bent.
Locatie
Online

Complete ontwikkeling ecommerce winkel

Voor hondencamera.nl ontwikkelde we een Wordpress website, met Woocommerce webshop. Door de gerichte focus op een duidelijke doelgroep; hondeneigenaren, kon er heel gericht te werk gegaan worden.
Ook kon er goed rekening gehouden worden met zowel wensen van de klant als de klanten van hondencamera.nl.

Zichtbaarheid creëren

Na het designen en bouwen van de basis hebben we door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO), blogs en social media (advertenties) gezorgd voor bezoekers. Door het gedrag van de bezoekers te bestuderen zijn er naderhand op een aantal plekken nog aanpassingen gedaan om de conversies te verhogen. Door het creëren van originele content, winacties en in contact blijven met de doelgroep werd dit een groot online succes.

Automatiseren als hoofddoel

Hoe kan deze shop de doelgroep zo goed mogelijk bedienen, zonder veel tijd kwijt te zijn aan taken waar je niet op zit te wachten?
Een mooie uitdaging, die we voor hondencamera.nl hebben opgelost door vanaf het begin mee te denken en te adviseren. Zo werd het voorraad systeem, betaalsysteem, logistiek systeem, e-mail marketing platform, feedback/review platform en de social media (advertising) platformen direct geïntegreerd. Van eerste bezoek tot de nazorg en aftersales is er zoveel mogelijk geautomatiseerd door te koppelen met o.a. Sendcloud, Sisow, Trustpilot, Facebook en Instagram.

Wat we deden
Online

Proofsy

Online

SoulDogs NFT

3.23.22
Gouda

Dierenbescherming