bekijk projecten
Diensten

Wat kunnen we

voor jou doen?

Wat we doen

Details

Er komt niets vanzelf. Dus heb jij een idee voor iets tofs in je hoofd zitten, dan moet dat eruit. Dat maakt LeMore Media mogelijk. We ontzorgen op het gebied van tekst, fotografie en video productie. Hiermee kunnen we het grootste deel van alle ideeën die we ooit gehoord hebben werkelijkheid maken.
We bepalen samen hoe we het willen en dan gaan we aan de slag om het te maken. Een spetterende wervingsvideo, foto's en video's voor op je social media kanalen of een e-learning programma. We bedenken en we maken.
Content creatie

Recent projects

Bekijk alle projecten
Online

SoulDogs NFT

3.23.22
Gouda

Dierenbescherming

Landelijk

In de Basis Loopbaanadvies

Details

Geen impact zonder goed uitgedachte strategie voor je online marketing. LeMore Media luistert naar je uitdagingen en adviseert je de juiste digitale oplossing. De kans is groot dat je daar zelf nog niet zo over nagedacht had!
Na het maken van een plan helpen we ook met het uitvoeren. Wel zo makkelijk als we beide al het vertrouwen hebben gehad om samen te werken!
Strategie

Recent projects

Bekijk alle projecten
Reeuwijk

Aannemingsbedrijf van Zoest

Details

Nadat je content gemaakt hebt, heb je iets nodig om het op te plaatsen. Je eigen website of webshop is veel meer dan een online visitekaart. Haal je niets uit je website/webshop, dan gaat er iets fout. LeMore Media bouwt, onderhoud en zorgt ervoor dat je online zichtbaar beter is dan ooit tevoren.
We stoppen niet zonder dat we de vooropgestelde doelen behaald hebben.
Webdevelopment

Recent projects

Bekijk alle projecten
Online

Proofsy

Online

Table Style

Online

Horecanoten