Zakelijke video

Video vertelt je verhaal

Video is de nieuwe manier om je verhaal naar buiten te brengen. LeMore Media helpt ondernemers video’s te gebruiken om hun tijd terug te winnen, meer omzet te genereren en relaties op te bouwen en te onderhouden.

Video visitekaart

Andere bedrijven leggen hun werkzaamheden uit in woorden, met een video visitekaart bied jij mensen juist direct een inzicht in wie je bent en wat jij of je product PRECIES doet.

Evenementen video

Niet iedereen kan op je event zijn en voor degene die er wel waren is het altijd leuk om terug te kunnen kijken. Laat je evenement filmen.

Bedrijfsfilm

Een documentaire over de geschiedenis van je bedrijf, een film over de huidige situatie of misschien een reportage van de bouw van een nieuw pand.

Klant ervaring

Andere mensen die positief praten over je bedrijf wekken vertrouwen. Video wekt ook vertrouwen. Samen zorgt dit voor meer klanten.

Productvideo's

Laat zien wat je maakt en verkoopt. Duidelijker dan door middel van video kan dit niet.

Trainingvideo's

Het gebruik van video voor trainingen (intern en extern) bespaart je tijd en je weet zeker dat je klanten of medewerkers goed opgeleid worden.

Klanten

Enkele merken en bedrijven waarmee wij samengewerkt hebben.

Laten we samenwerken
Neem contact op

Al geinspireerd geraakt? Vul dan direct het introductieformulier in voor zakelijke relaties, dan kunnen we direct aan te slag.

Mail anders naar mari@lemoremedia.com