Trouwfilm highlight

Dit soort video’s heb je vast eens voorbij zien komen, de Highlight video. De Highlight trouwfilm is voor bruidsparen die het fantastisch vinden om hun speciale dag achteraf makkelijk met vrienden en familie te  delen. De video vat de dag samen in een korte edit, vol met emoties en prachtige, filmische snelle achtereenvolgende beelden. De Highlight video bestaat alleen uit de allerbeste shots, de beste representatie van jullie bijzondere bruiloft.

Om deze edit mogelijk te maken zal 1 filmmaker jullie deze dag volgen, om in zo’n 8 uur alle elementen van jullie dag op te vangen. We zullen hierna de beste beelden samenvatten in een prachtige filmische video van 4 tot 7 minuten (ongeveer). Een video voor jouw en je familie en vrienden om voor altijd lief te hebben. 

Neem contact op voor prijzen, beschikbaarheid en voorbeelden.

Trouwfilm highlight

Dit soort video’s heb je vast eens voorbij zien komen, de Highlight video. De Highlight trouwfilm is voor bruidsparen die het fantastisch vinden om hun speciale dag achteraf makkelijk met vrienden en familie te  delen. De video vat de dag samen in een korte edit, vol met emoties snelle achtereenvolgende emoties. De Highlight video bestaat alleen uit de allerbeste shots, de beste representatie van jullie bijzondere bruiloft.

Om deze edit mogelijk te maken zal 1 filmmaker jullie deze dag volgen, om in zo’n 8 uur alle elementen van jullie dag op te vangen. We zullen hierna de beste beelden samenvatten in een prachtige filmische video van 3 tot 5 minuten (ongeveer). Een video voor jouw en je familie en vrienden om voor altijd lief te hebben. 

Neem contact op voor prijzen, beschikbaarheid en voorbeelden.