Let’s tell your story

Trouwfilm

Trouwfilm

De trouwfilm

Een trouwfilm is een prachtige herinnering van jullie mooie dag. Het laat het verhaal van jullie liefde zien, wat je jaren later nog steeds kunt herbeleven en kunt laten zien aan vrienden, familie of je kinderen. Bekijk hieronder wat wij voor je kunnen betekenen met onze collectie opties.

Bekijk een van onze films

En ervaar het zelf

De collecties

Begin met het type trouwfilm die het best bij je past. Hieronder de keuzes voor onze zorgvuldige uitgezochten mogelijkheden:

Highlight

4-7 minuten filmische edit

1 filmmaker

Drone beelden (optioneel)*

8 uur aanwezig

Short Film

8-11 minuten filmische edit

1 of 2 filmmakers

Drone beelden*

10 uur aanwezig

Film

12-15 minuten filmische edit

2 filmmakers

Drone beelden*

12 uur aanwezig

* Afhankelijk van het weer en eventuele restricities en regelgeving op locatie.

De Extra's

Vervolgens kun je je video uitbreiden met deze unieke opties:

Trailer

De trailer is er om nog even lekker weg te dromen kort na jullie bruiloft. Het is de teaser voor de volledige film en duurt zo’n 1 tot 2 minuten. De trailer sluit mooi aan  op het eindresultaat en is de makkelijkste manier om snel na je trouwerij al aan iedereen te laten zien hoe mooi jullie dag was.

Documentaire

Dit is meer zoals de traditionele trouwfilm. We zorgen voor volledige beelden en audio van de belangrijkste momenten (ceremonie, taart aansnijden, speeches, etc.). Het is een mooie aanvulling op een filmische edit of als langere film.

Liefdesverhaal

Het liefdesverhaal is een bijzondere kijk in jullie leven. We vertellen hierin jullie verhaal, hoe je verliefd werd en wat deze bruiloft zo bijzonder maakt. We maken hiervan een 2 tot 4 minuten durende edit, die je kunt gebruiken als introductie voor de ceremonie, als save the date of gewoon voor jezelf. Het is de perfecte manier om je gasten, vrienden en familie jullie passie en liefde voor elkaar te laten zien.
Let there be love

Mijn verhaal

In een wereld met miljarden mensen, evenzoveel levens en nog veel meer verhalen vind ik het een eer om precies jullie verhaal te mogen maken op die ene speciale dag.
Jullie bruiloft is een verhaal dat staat te wachten om verteld te worden,  dus laten we het samen vertellen.

Van begin tot eind zoek ik de speciale momenten en leg ik ze vast op een filmische manier. Ik maakt een voor altijd blijvende herinnering die je ook nog eens kunt delen.

Wij werken alleen met bruidsparen waar we mee klikken.
Vul daarom het introductie formulier in om te weten te komen of onze samenwerking ook voor elkaar bestemd is.