Video marketing

Case
Dufais Catering & Events

Video marketing case Dufais Catering & Events.

Dufais Catering & Events uit Hazerswoude-Dorp is het catering en events bedrijf uit de regio Boskoop en daarbuiten. Dufais verzorgt tijdens je evenement een complete beleving, van aankleding tot creatieve hapjes en drankjes. Ook zijn zij constant aan het innoveren binnen de catering branche met nieuwe, verfrissende concepten, zoals een 21-diner en een bakfiets-barbecue. Het motto van Dufais is ‘inspireren en laten inspireren’.

In het jaar van het 50-jarige bestaan van Dufais wilde zij extra merkbekendheid creëren. Wij hebben toen besloten een reeks video’s te maken, door het jaar heen van verschillende partijen en evenementen in verschillende stijlen. Hierdoor maakte we het hele jaar door video content, welke gebruikt kon worden op de verschillende sociale kanalen, zoals Facebook, Instagram en Youtube. Ook verzamelde we alle content, om hier in april 2018 een compilatie en bedrijfsfilm van te kunnen maken. Deze werd op meerdere schermen getoond tijdens de open dag op 6 april en tevens opening van het nieuwe pand op het ITC terrein in Hazerswoude-Dorp, Zuid-Holland.

De video’s zullen de komende tijd ook opnieuw ingezet kunnen worden, zoals ter promotie van kerstborrels en evenementen.

Op Facebook alleen al zorgde Dufais met 6 losse video’s voor meer dan 6500 kijkers.

Tijdens het Rhima Nederland bedrijfsfeest in december 2017. De beelden zijn later gebruikt om de kerstsfeer te laten zien.
De video van Dufais tijdens de GRS Beurs 2017 is veel gebruikt om het totaalconcept en de sfeer weer te geven.